Fűtés és légkondicionálás 10 éves szakértői tapasztalattal

Hétfőtől-Péntekig: 08:00 - 18:00

24h Sürgősségi szolgálat

Ajánlat kérés

Regisztráljon garanciát

Hívjon most +36 70 540 7933

Fót-Budapest

A költségesebb klíma szűrő jobb?

Klíma légtisztítók

Az egész háztartási légtisztítók sok otthoni fűtési és hűtési rendszerek egyre népszerűbb részévé válnak. Vajon miért? Tekintse meg az alábbi előnyöket!

Kevesebb allergiás tünet.

A normál légszűrőkkel ellentétben a légtisztítók képesek elkapni a potenciális allergéneket 0,33 mikron méretig, a szűrt levegő részecskéinek 99,97% -áig eltávolíthatók.

Kompakt méret.
Az  ház légtisztítói kényelmesen felszerelhetők a klíma légkezelő rendszerében, és a házban a különböző helyiségekben lévő csúnya hordozható egységek eltávolításra kerülnek.

Költséghatékonyság.
Az egész háztartási légtisztítók megtakarítják a költségeket, mind a légtisztító szűrők, mind a klíma szűrők megvásárlásakor.

Kevesebb zaj.
Mivel a ház légtisztítói kiküszöbölik a hordozható készülékekkel kapcsolatos zajokat, képesek arra, hogy kényelmesebb és egészségesebb beltéri környezetet alkossanak, kis zajjal.

Alacsony karbantartás.
Míg a standard klíma szűrőket legalább 90 naponként ki kell cserélni, az egész ház légtisztítói 3-5 évig maradnak karbantartás nélkül. Ezek az egységek beépíthetők a meglévő klíma rendszerébe.

A figyelmeztető jelzésekre nyitva tartva a szemét és a fülét is megakadályozhatja, hogy a rendszer az éjszaka közepén vagy a vállalkozásoknál az év leghidegebb napján , munkaidőben leálljon. Az egyszerű karbantartás az év során megakadályozza ezt a problémát, és a hideg téli időjárás során melegen tartja otthonát vagy üzletét

Lépjen kapcsolatba az AirPro-klima szakértőjével egy ütemtervvel a teljes levegőszűrés előnyeinek költségmentes elemzésével.

Hívja az+36 70 540 7933 vagy a +36 70 948 6183 -as telefonszámot ma
A házon belüli konzultáció beállítása

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIRPRO KLIMA
24 órás sürgősségi szolgálat

Szakszerű 24 órás sürgősségi szolgáltatást tudunk adni önnek az év 365 napjában mindazokért, amik a Fűtés, Szellőztetés és Légkondicionálás  igényei.

Hívjon minket telefonon +3630 604 1146 +36 70 948 6183 Kövesse a sürgősségi szolgálatot.

FACEBOOK OLDALUNK