Fűtés és légkondicionálás 10 éves szakértői tapasztalattal

Hétfőtől-Péntekig: 08:00 - 18:00

24h Sürgősségi szolgálat

Ajánlat kérés

Regisztráljon garanciát

Hívjon most +36 70 540 7933

Fót-Budapest

Felkészülés nyaralás előtt

Készen állsz a nyaralásra?
Az otthona is kész! A gondos tervezés nemcsak az otthon és a holmiját védi otthonában, hanem egyúttal biztosítja a családnak az energiamegtakarítást! Kövesse ezt az öt egyszerű tippet, hogy felkészítse otthonát a távollétéért.

Akár egy hétvégi út vagy a nyaralóban tartózkodik, ne felejtse el követni ezeket az energiatakarékos tippeket, hogy elkerülje a felesleges kiadásokat, amíg távol van.

1. Kapcsolja ki a lámpákat.
Ha úgy döntenek, hogy a fényeket egy biztonsági intézkedésként tartja, akkor fektessen be egy automatikus időzítőbe. Beprogramozható, hogy a késő esti és a kora reggeli órákban bekapcsolja a fényeket, miközben megakadályozza a napi energiát.

2. Kapcsolja le a légkondicionálót.
Bár fontos, hogy otthonában keringjen a levegő, amíg elmenne, drasztikusan csökkentheti az energiafelhasználást, ha a termosztátot 20 fokra elforgatja. Ha van programozható termosztátja, egyszerűen használja a “nyaralás” funkciót, hogy megőrizze a biztonságos és hatékony beltéri hőmérsékletet, amíg távol van.

3. Húzza ki a készülékeket és az elektronikát.
Még akkor is, ha ki vannak kapcsolva, bármi, ami be van dugva a falba, továbbra is energiát fogyaszt. A készülékek kihúzásával vagy intelligens tápkábellel történő használatával elkerülheti a készenléti energiát. Ne felejtse el lekapcsolni a mosógépet és a szárítót is.

4. Állítsa be a vízmelegítő (ke) t.
Kapcsolja a vízmelegítőt “alacsony” vagy “pihenő” módba Ha a medence fűtést is használ, fontolja meg a medencefedél megvásárlását, ami segít csökkenteni a hőveszteséget, így elkerülheti a  költségeit.

5. Hűtőszekrény:
Ha csak néhány napra megy el, kapcsolja át a hűtőszekrény termosztátját néhány fokkal. Ha több mint két hétre megy el, takarítsa ki és ürítse ki a hűtőszekrényt, nyissa ki az ajtót, és húzza ki a készüléket.

Egy hétvégi  úton a nyaralóban tartózkodik, ne felejtse el követni ezeket az energiatakarékos tippeket, hogy elkerülje a felesleges kiadásokat, amíg távol van.

Hívja az AirPro-klima a +36 70 540 7933 vagy a +36 70 948 6183 -as telefonszámon
Találkozó létrehozása az egyik szakértőnkkel, aki ellenőrzi jelenlegi hatékonyságnövelő rendszereit!

 

Ablakegységek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIRPRO KLIMA
24 órás sürgősségi szolgálat

Szakszerű 24 órás sürgősségi szolgáltatást tudunk adni önnek az év 365 napjában mindazokért, amik a Fűtés, Szellőztetés és Légkondicionálás  igényei.

Hívjon minket telefonon +3630 604 1146 +36 70 948 6183 Kövesse a sürgősségi szolgálatot.

FACEBOOK OLDALUNK