Fűtés és légkondicionálás 10 éves szakértői tapasztalattal

Hétfőtől-Péntekig: 08:00 - 18:00

24h Sürgősségi szolgálat

Ajánlat kérés

Regisztráljon garanciát

Hívjon most +36 70 540 7933

Fót-Budapest

Rólunk

Történetünk

Ismerjen meg az AIRPRO klíma szakembereit

Cégünk, klíma telepítéssel és forgalmazásával is foglalatoskodik.

Klímák, és hőszivattyúk telepítése, javítása ,szervizelése, takarítása, és karbantartása is a munkakörünkbe tartozik. Bármilyen hibával kereshet minket, bátran kérjen ajánlatot ,vagy hívjon telefonon.

Büszkék vagyok arra, hogy  képesek vagyunk teljesíteni az ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú tervezési és szerelési szolgáltatásokat nyújtsunk az ütemterv szerint, és a költségvetés mellett kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk. Tudomásul vesszük, hogy az idő és a költségek döntő fontosságúak, és arra törekszünk, hogy felülmegyünk az ügyfeleink elvárásai felett.
Ügyfeleim számára a nyugalom érdekében értékes pénzmegtakarítási szolgáltatásokat és karbantartási szerződéseket kínálunk. Kérjük, hívjon minket a további részletekért.

Cégünk teljes spektrumot biztosít a komplexitás bármely szintjéhez. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik legalább 10 éve dolgoznak az iparágban. Nagy tapasztalatokat szereztünk a legösszetettebb műszaki és szervezési feladatok megoldásánál, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

24 órás sürgősségi szolgálat

Szakszerű 24 órás vészhelyzeti szolgáltatást tudunk nyújtani . Az év 365 napjában ott vagyunk, hogy a  fűtő- hűtő berendezései és bármilyen meghibásodását kiküszöböljük . Ott vagyunk, amikor szüksége van arra, hogy mind a lakó, és a kereskedelmi ingatlanokat kiszolgáljuk!

+36 70 540 7933

Nyitvatartás

Hétfő-Péntekig: 8:00am-18:00pm

Szombaton: 8:00am-18:00pm

Vasárnap: 08:00am-16:00pm

10 éves tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a fűtés-hűtés, szellőztetés és légkondicionálás területén . Hiszünk a minőségi kivitelezésben és az ügyfél szolgálatban állunk.

Cégtörnénet

2005-ben alapítottuk AirPro-klima  családi vállalkozást, amely széleskörű tapasztalattal rendelkezik a légkondicionáló rendszerek telepítésében. A vállalat az elmúlt 12 év során számos komplex projektet sikeresen befejezett az iparágban, ami bizalmat ad a munkatársaink professzionalizmusával és az elvégzett munka minőségével kapcsolatban.

Küldetésünk

Cégünk teljes spektrumot biztosít a komplexitás bármely szintjéhez. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik legalább 10 éve dolgoznak az iparágban. Nagy tapasztalatokat szereztünk a legösszetettebb műszaki és szervezési feladatok megoldásánál, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Ajánlatot kérek

Jelentkezzen be különleges ajánlatainkhoz közvetlenül a postaládájába.